Працівників Національної поліції привітали з професійним святом

02.07.2018 14:45

Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка День Національної поліції України відзначається 4 липня. Напередодні професійного свята кращих працівників області зібрали для урочистого привітання в театрі ім.Магара.

Привітальні слова на адресу правозахисників прозвучали від міського голови Запоріжжя Володимира Буряка.

- Міська влада завжди підтримувала і буде підтримувати взаємовідносини з правоохоронними органами, працювати на благо Запоріжжя і людей. Головною програмою в нашій спільній роботі я вважаю міський проект «Безпечне місто Запоріжжя». Ми вже встановлюємо камери відеоспостереження, будуємо Ситуаційний центр в рамках цієї програми, який надасть нові робочі місця і стане серцем безпеки в Запоріжжі. Вітаю із професійним святом. Хочу побажати сили духу, ентузіазму та наполегливості на складному і благородному шляху служіння людям і закону, - побажав міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Міський голова нагородив кращих правоохоронців почесним грамотами і повідомив, що виконавчий комітет Запорізької міської ради виділив дві квартири для працівників Нацполіції. Рішення затвердили за клопотанням ГУ Нацполіції в Запорізькій області. Службове житло по вул.Бородинській і по вул.Південноукраїнській буде надано двом кращим працівникам органів правопорядку. Кандидатур визначить керівництво Національної поліції.

Також сьогодні на урочистому заході серед співробітників Національної поліції Запорізької області визначили кращого офіцера поліції року, кращого поліцейського року і кращу жінку-поліцейську.