У Запоріжжі перевірили технічний стан громадського транспорту на міських маршрутах

03.07.2018 16:00

У Запоріжжі тривають перевірки технічного стану громадського транспорту. Черговий рейд відбувся сьогодні, 3 липня, на кінцевих зупинках «вул. Товариська» та «Бородинський ринок».

Інспекцію проводять члени робочої групи - фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління національної поліції, представники управління транспортної безпеки в Запорізькій області та громадських організацій.

Були перевірені автобуси, які обслуговують маршрути № 15, 49, 84, 88, 63. За результатами перевірки інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Запорізькій області склали 2 постанови про адміністративні правопорушення.

Фахівці управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області зафіксували 4 порушення.

Фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради склали 3 акти про неналежне оформлення документації під час перевезення пасажирів та відсутність додаткових трафаретів з номерами маршрутів. Також серед порушень - несправне гальмо стоянки та аварійний вихід.

За результатами складених актів перевізникам відправлені вимоги на усунення виявлених порушень. Рейди з перевірки технічного та санітарного стану транспорту тривають.