У Запоріжжі вперше відбудеться загальноміське свято «День Батька»

27.07.2017 08:30

Як повідомляє управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради, у запорізькому ЦПКіО «Дубовий гай» 16 вересня 2017 року вперше відбудеться загальноміське свято «День Батька».

Мета заходу – висловлення подяки та любові до батька та чоловіка, популяризація сімейних цінностей.

В межах проведення цього загальноміського заходу оголошується конкурс «А мій тато…», який буде проводитися у семи номінаціях: «Ідеальний чоловік»; «Тато – золоті руки»;. «Тато – рибалка»; «Тато – мисливець»; «Тато – спортсмен»; «Тато – кулінар»; «Власна номінація (Гран Прі)».

У цьому конкурсі можуть взяти участь вся бажаючі, окрім власне батьків та чоловіків. Кожен учасник має заповнити заявку на конкурс, написати цікаву історію про свого батька чи чоловіка і супроводити її документальними доказами (фото, грамоти, нагороди, дипломи тощо). Переможці конкурсу отримають цінні призи.

Заявки на участь у конкурсі слід направляти на електронну адресу управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради semya.zp@ukr.net або подавати в управління за адресою м. Запоріжжя, вул. Сталеварів, 30-А (код домофону 33-К). Строк подання заявок – до 18 серпня 2017 р.