Гарний настрій і добра справа: у Запоріжжі відбудеться благодійний фестиваль «Мама+я»

04.07.2018 13:30

У Запоріжжі на підтримку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, відбудеться масштабний благодійний фестиваль «Мама+я». Захід проходить у Запоріжжі вже другий рік поспіль за підтримки міської влади. Сьогодні, 4 липня, відбулась нарада, під час якої обговорювались питання організації та проведення фестивалю.

Вже другий рік поспіль у Запоріжжі проводиться масштабний фестиваль «Мама+я», який дарує можливість дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, самореалізуватися, проявити свої таланти та здібності на великій сцені та знайти сім’ю.

Організатори заходу - благодійний фонд «Мама+я» спільно з міською владою. Цього року до участі в акції планують залучити 1,5 тисячі дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, центрів соціально-психологічної реабілітації, інтернатних закладів міста та області. Для участі у фестивалі проходить реєстрація, яка триватиме до початку серпня.

Фестиваль відбудеться 4 вересня у центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай». Організатори готують для запорізької малечі безліч різноманітних розважальних локацій, зокрема, конкурс талантів, спортивні змагання, виставки творчих робіт, майстер-класи, виставку спеціалізованої техніки тощо. Усі діти отримають подарунки та нагороди.

Варто відзначити, що цього року, окрім Запоріжжя, подібне свято відбудеться у Дніпрі та Кропивницькому. Переможці фестивалів кожного з міст отримають можливість поїхати у Київ на гала-концерт.