У Вознесенівському районі Запоріжжя ремонтують дороги

06.07.2018 14:00

Сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» виконують ремонт дорожнього покриття по вул. Заводській. Роботи ведуться середнім ремонтом. Загальна площа дороги, охопленої ремонтом - 500 кв. м. На ділянці задіяно 5 одиниць техніки та 4 асфальтобетонщика. В ході виконання робіт буде укладено 74 тонни асфальтобетону.

- Ця дорога була у дуже зношеному і поганому стані. У покриття, яке ми вкладаємо сьогодні, гарантійний термін 5 років - це 100%. Технологічно тут непроста ділянка, нам необхідно було перекрити дорогу і пустити реверсний рух. Це забезпечили співробітники Нацполіціі. Ми спочатку відфрезерували дорожнє полотно, було знято 6 см старого асфальтобетонного покриття. Потім все продули, бітумом промастили і укладаємо асфальтобетон, товщиною 6 - 6,5 см, - розповів вначальник ділянки КП ЕЛУАШ у Вознесенівському районі Максим Кікош.

Сьогодні до вечора роботи з ремонту дорожнього покриття по вул. Заводській будуть завершені. Наступного тижня працівники КП «ЕЛУАШ» планують розпочати роботи вже на новому об'єкті.