У Запоріжжі триває масштабний ремонт доріг

09.07.2018 13:06

У Олександрівському районі тривають роботи з середнього ремонту автомобільних доріг. Сьогодні КП «ЄЛУАШ» виконує роботи по вулиці Олександрівській. На різних ділянках вулиці проводиться середній та ямковий ремонт дорожнього покриття.

На вулиці Олександрівській розпочалися підготовчі роботи до середнього ремонту дороги. Як розповів голова районної адміністрації по Олександрівському району Валерій Мостовий, буде відновлено дорожнє покриття по всій вулиці середнім і ямковим ремонтом.

- Було знято більше 700 кв. метрів асфальтного покриття для середнього ремонту на ділянці від вул. Базарної до вул. Троїцької, також додатково готується 1 тис. кв. метрів для ямкового ремонту. Сьогодні підрядна організація розпочала ямковий ремонт на перехресті вул. Олександрівській з вулицею Перша ливарна, - розповів Валерій Мостовий.

Як зазначила начальник дорожньої ділянки Олександрывського району КП «ЭЛУАШ» Ольга Гаврильченко, на ділянці задіяні 5 одиниць спецтехніки. Буде замінено близько 80 кв. метрів асфальту ямковим ремонтом, далі продовжаться роботи з середнього та ямкового ремонту протягом вулиці Олександрівської в напрямку вулиці Базарної.

Також в планах продовження середнього ремонту Набережної магістралі, вул. Фортечної - близько 3 тис. кв. метрів та ремонт і відсипка доріг приватного сектору. Крім того виконуються роботи по заміні 1,6 тис. кв. м. тротуарів в районі залізничної станції Запоріжжя-2.