За одну ніч вандали зіпсували майно на Центральному міському пляжі та на каскаді фонтанів «Райдуга»

09.07.2018 16:00

Запорізькі комунальні служби продовжують боротися з наслідками вандалізму. На комунальному підприємстві «Титан» розповідають - тільки ліквідували наслідки вандалізму в парку Перемоги, як виявили нові факти псування майна на Центральному міському пляжі і на каскаді фонтанів «Райдуга».

Так, працівники КП «Титан» тільки встановили нові змішувачі на умивальники замість зіпсованих кранів в громадських туалетах парку Перемоги.

Сьогодні з ранку співробітники підприємства виявили, що на Центральному міському пляжі відсутні складові частини ногомийників, також вийшли з ладу питні фонтани. Повністю зруйновано більш ніж половина діючих фонтанчиків для пиття і мийок для ніг.

Уже вдруге за сезон підприємству «Титан» доводиться відновлювати майно на пляжі після протиправних дій невідомих осіб.

Також вандали залишили слід на каскаді фонтанів «Райдуга». Невідомі обмалювали веселку графіті, відігнули шматок пластика.

- Підприємство постійно зазнає збитків через дії вандалів. Так, тільки за одну ніч на обладнанні Центрального міського пляжу ми втратили більше 3 тис.гривень. Ми повідомили про факт вандалізму поліцейським, проте поки винні залишаються невідомими, - розповіла заступник директора КП «Титан» Олена Петрик.