Запоріжжя готується до масштабного святкування Дня металурга

10.07.2018 12:30

15 липня в Україні відзначають День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. У Запоріжжі масштабне святкування відбудеться 14 липня на каскаді фонтанів «Райдуга». Організаційні питання та підготовку до свята обговорювали сьогодні під час робочої наради у малій залі міськвиконкому.

У заході взяли участь представники міської влади, організатори та фахівці всіх служб, задіяних у підготовці до свята. Учасники наради обговорили питання підготовки місць проведення святкових заходів, організації прибирання території до і після завершення свята, роботи громадського транспорту, забезпечення охорони громадського порядку, організації торговельного обслуговування.

Грандіозне святкування Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості відбудеться 14 липня на каскаді фонтанів «Райдуга». Розпочнеться захід о 17:00. У програмі - розважальна локація для дітей та дорослих з аніматорами, різноманітними іграми та майстер-класами.

Також кожен із відвідувачів зможе проявити свої вокальні таланти під час «Караоке на майдані» з ведучим Ігорем Кондратюком.

Кульмінацією свята стане урочистий парад трудових династій провідних металургійних підприємств Запоріжжя.

Завершиться святкування вечірнім концертом. Городян будуть розважати своїми музичними виступами відомий запорізький кавер-гурт «Фарфор», а також гурти «A.R.M.I.A» та легендарні «Bad Boys Blue».

Організатори свята - ПАТ «Запоріжсталь» Групи Метінвест за підтримки міської влади.