У Заводському районі ремонтують дорогу, що веде в селище Підпорожнє

11.07.2018 12:50

В обласному центрі тривають ремонти доріг. Роботами охоплені міські магістралі, внутрішньодворові території, приватний сектор, пішохідні зони. У Заводському районі приступили до середнього ремонту дороги, яка веде до селища Підпорожнє.

Сьогодні спецтехніка КП «ЕЛУАШ» задіяна в середньому ремонті однієї з проблемних ділянок доріг Заводського району. Це проїжджа частина, яка веде до селища Підпорожнє. Тут буде укладено нове дорожнє покриття на загальній площі близько 1 тис. кв. м. За допомогою фрези дорожники знімають старе розбите асфальтне покриття. Завтра при сприятливій погоді буде покладений новий асфальтобетон.

- Протяжність даної дороги близько 8 км вздовж полів. Позаторік тут був виконаний середній ремонт проїжджої частини загальною площею 8 тис. кв. м. У поточному році приступили до наступної проблемної  ділянки. Дорога не ремонтувалася фактично з моменту її будівництва, місцями асфальтове покриття взагалі було відсутнім, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

У найближчих планах середнього ремонту доріг Заводського району вулиця Тенісна. Також будуть виконані ямкові ремонти по вулицях Радіаторній, Алмазній, Гончара. На загальній площі близько 3 тис. кв. м буде відремонтована проїжджа частина доріг приватного сектора.