Жителі приватного сектору мають змогу замовити послугу додаткового вивозу сміття

12.07.2018 13:30

З 1 липня ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» пропонує абонентам нову послугу - вивіз додаткового сміття. Послуга впроваджена на прохання мешканців приватного сектору. Як надається дана послуга, розповіли сьогодні представники підприємства.

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» оптимізує роботу з вивезення сміття у приватному секторі Запоріжжя. З 1 червня вивіз сміття здійснюється у новій брендованій тарі - пакетах зеленого кольору. Для тих абонентів, яким недостатньо тари для твердих побутових відходів, підприємство пропонує заключити договір на додатковий вивіз сміття.

Як розповіла начальник абонентського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Олена Говоркова, для додаткового об’єму сміття запропонована інша тара - білі пакети з логотипом підприємства.

- З 1 липня до нас вже звернулись 7 абонентів, які замовили послугу додаткового вивозу сміття. Щоб заключити договір на додаткову послугу, кожен абонент може звернутись до бухгалтерії підприємства. Заява пишеться на ім’я головного бухгалтера. На об’єм, який вказує споживач, виписується видаткова накладна, і на складі абонент отримує тару. Послуга доступна для тих мешканців, у кого немає заборгованостей за основним договором, - зазначила Олена Говоркова.

Вивезення додаткового об’єму сміття не розраховується на кількість прописаних осіб і надається як разова послуга. Вивезення одного метру кубічного сміття понад норми коштує 110 грн. 27 коп. Кількість тари залежить від об’єму додаткового сміття, який вказує споживач при укладенні договору.