Запорізьких металургів привітали з професійним святом

12.07.2018 18:04

15 липня в Україні відзначається професійне свято металургів та гірників. Напередодні святкової дати працівників промислових підприємств Запоріжжя зібрали в концертному залі імені Глінки для урочистого нагородження.

Кращі працівники промислових підприємств Запоріжжя вже починають приймати поздоровлення напередодні професійного свята. Сьогодні їх привітали керівники міської та обласної влади. За високий професіоналізм та довголітню працю присутніх нагородили почесними грамотами, медалями, листами подяки, грошовими преміями.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що День металурга для Запоріжжя має особливе значення, адже завдяки праці та професіоналізму металургів місто може розвиватися і втілювати в життя нові проекти.

- День металурга - це привід ще раз сказати слова подяки кожному з вас за безцінний внесок, який ви робите в розвиток рідного міста. Ви багато працюєте і повинні бачити результати своєї праці. Сучасне, красиве Запоріжжя - це місто, яке ми створюємо разом кожен день. Дякую вам за ваші золоті руки, за щоденну працю. Благополуччя, миру і здоров'я вам і вашим родинам. Зі святом! - привітав запорізьких металургів Володимир Буряк.

Після урочистої частини присутніх очікував святковий концерт.