У Запоріжжі почали ремонтувати дороги на Правому березі міста

13.07.2018 13:40

У всіх районах Запоріжжя тривають середні ремонти доріг. Сьогодні в Дніпровському районі фахівці КП «ЕЛУАШ» укладають новий асфальтобетон і здають в експлуатацію відремонтовану ділянку дороги по вулиці Сергія Синенко.

Дорога по вулиці Сергія Синенка в Дніпровському районі жвава, з інтенсивним потоком транспорту, зокрема, громадського. Вона частково вже була розбита. Об'єкт включено до графіку середніх ремонтів. У понеділок фахівці КП «ЕЛУАШ» приступили до середнього ремонту найбільш проблемних ділянок дороги. Обсяг робіт 875 кв. м. Сьогодні дорожники тут укладають новий асфальтобетон. До кінця дня об'єкт буде повністю готовий до експлуатації.

- Дотримуючись технології, вирізали фрезою пошкоджені ділянки дороги товщиною в 6 см. Укладання нового асфальтобетону виконується також у відповідності з цими параметрами. Частково замінено близько 35 п. м бордюрів. Всього на даній ділянці буде укладено 170 т асфальтобетону, - розповіла виконроб ДЕУ №1 КП «ЕЛУАШ» Жанна Нижник.

У найближчих планах дорожників в Дніпровському районі охопити середнім ремонтом ділянки доріг по вулиці Рельєфній, на перехресті бульвар Вінтера/вулиця Плотинна.