Володимир Буряк привітав МФК «Металург» з виходом в професійну футбольну лігу

13.07.2018 16:55

12 червня 2018 року МФК «Металург» отримав атестат професійного клубу від Федерації футболу України. Цього року запорізька міська команда гратиме у другій професійній Лізі і в Кубку України. Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк привітав команду з виходом на новий рівень.

У новий сезон міська команда входить з укріпленим складом. Це футболісти рівня першої ліги, які можуть дати імпульс розвитку команди. При цьому збережено кістяк команди, який пройшов непростий етап становлення. Це 11 спортсменів, з яких почалася нова історія МФК «Металург».

Змінився також тренер МФК «Металург». Ним став легендарний спортсмен Олег Таран. Він прийшов зі своєю професійною командою - це знайомі запорізьким фанатам Євген Яровенко та Сергій Башкіров.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк висловив упевненість, що з такою сильною тренерської командою «Металург» очікують нові великі перемоги.

- Я вдячний учасникам футбольної команди, вдячний уболівальникам, фанатам, депутатам міської ради, які підтримали створення міського футбольного клубу і відродження "Металурга" як футбольної команди. Завдання, яке на сьогодні поставлене команді, цілком здійсненне. А завдання одне - завоювати призові місця в другій, вже професійній, Лізі. Просто показувати хорошу гру, добитися результату і, звичайно, повернути вболівальника на стадіон «Славутич-Арена», - розповів міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

При сприятливих умовах вже навесні буде розглядатися питання виходу клубу в першу Лігу. Зі свого боку, Володимир Буряк підкреслив, що міська влада робитиме все можливе, щоб і надалі підтримувати професійний футбол Запоріжжя - починаючи з ДЮСШ і закінчуючи МФК «Металург».