У Запоріжжі пройде бізнес-лекторій просто неба

16.07.2018 15:46

У четвер 19 липня відбудеться другий вуличний лекторій: з 19.00 до 21.00 у парку Металургів (пл. Запорізька, 1) пройде безкоштовна відкрита лекція просто неба на тему «Дизайн як основа підприємницької стратегії».

Лекцію читатиме Віталій Івахов – бізнес-тренер, спікер у бізнес-школах України, підприємець, засновник мережі салонів «100% інтер’єр», кавової компанії «ISLA» в Україні, власник бренду «FIRST FAMILY» - української колекції дизайнерських меблів.

Віталій Івахов розповість про роль дизайну у робочих процесах, як за його допомогою можна вирішувати проблеми, та поділиться знанням про те, як передати ідею через роботу, зберігаючи правильний баланс.

Для участі у відкритій лекції необхідно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/yM7xxm або за телефоном (067)637-47-03.

Тиждень тому, там же у парку Металургів, пройшов перший вуличний лекторій, з присутніми провела майстер-клас підприємець Ганна Ткаченко. Ці два заходи проводяться під патронатом Запорізької міської ради в рамках реалізації Програми підтримки малого та середнього підприємництва в місті Запоріжжі.