Запоріжців запрошують долучитися до обговорення проекту плану розвитку Привокзальної площі

19.07.2018 10:46

21 липня за ініціативи Департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради пройде семінар-практикум, присвячений питанням візуалізації та дизайну міського середовища, зокрема, важливої міської території - Привокзальної площі у м. Запоріжжя. До обговорення запрошують приєднатися фахівців і жителів міста.

Семінар відбудеться у суботу 21 липня об 11.00 за адресою проспект Соборний, 151 у приміщенні Туристичного інформаційного центру.

У семінарі-практикумі візьмуть участь архітектори (студія Жанни Кисельової) та головний архітектор проекту детального плану Привокзальної площі Дмитро Романов.

Фахівці у сфері містобудування та дизайну міського середовища продемонструють свою версію бачення площі перед вокзалом "Запорiжжя I". Небайдужі мешканці Запоріжжя можуть взяти участь у обговоренні цього проекту.

Протягом дня роботи семінару буде проаналізований підготовлений детальний план розвитку цієї території та сформульоване конкретне бачення майбутнього площі. За результатами семінару буде розроблена стратегія (модель) розвитку Привокзальної площі.