У Запоріжжі триває боротьба зі стихійними звалищами

20.07.2018 15:15

Черговий рейд відбувся в Комунарському районі міста. Створено робочу групу, до якої увійшли представники патрульної поліції, інспекції з благоустрою Запорізької міської ради, районної адміністрації та компанії «Вельтум-Запоріжжя».

В ході рейду робоча група виявила кілька випадків порушення Правил благоустрою міста. На вулицях Космічна, Оранжерейна складено два адміністративних протоколи. Двом особам, які намагалися залишити пакети зі сміттям в невстановленому місці, загрожує штраф в розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це від 340 до 1360 грн.

Жителів приватного сектора попередили про необхідність дотримуватися графіку вивозу сміття і своєчасно оплачувати послуги підприємству «Вельтум-Запоріжжя».

Главам квартальних комітетів на місцях доручено провести роз'яснювальні бесіди з місцевими жителями. Також Комунарська районна адміністрація звертається до населення з проханням підтримувати чистоту і порядок на своїй території.

Нагадаємо, на нараді, присвяченій боротьбі зі стихійними звалищами, міський голова Володимир Буряк поставив завдання посилити роботу з ліквідації «стихійних» звалищ. Порушників штрафуватимуть.