У Запоріжжі працюють виїзні бібліотеки просто неба

20.07.2018 16:10

18 липня в рамках проекту «Культура назустріч кожному» у Комунарському районі (вул. Олімпійська, 10) розгорнувся «Бібліотечний майданчик». Бібліотекарі запросили юних мешканців міста на розважальний захід Sportтайм «Здоровому все здорово».

Захід складався із веселих таймів: спортивної вікторини «Пізнавально про Олімпіаду», конкурсу «Загадки про спорт», знайомства з літературою про різні види спорту та відомих спортсменів «Бібліотечна олімпіада», рухливих ігор «Запальний баскетбол», «Спортивна мотузочка», «Ручний футбол», «Веселий обруч», «Влучність». Діти із захопленням змагалися, демонструючи спостережливість, кмітливість та спритність.

Родзинкою заходу став конкурс «Вгадай який я спортсмен», в якому взяли участь понад 40 дітей разом із батьками.

Весела музика, дитячий сміх, командний дух зарядили усіх енергією та створили гарний настрій. Наприкінці заходу всі учасники отримали приємні подарунки від бібліотекарів.

19 липня міські бібліотеки для дорослих вітали городян та гостей міста на 13-ти «Бібліотечних майданчиках», які працювали в усіх районах міста. Популяризуючи книгу і читання, бібліотекарі організували інформаційні коктейлі «Book-тренд». Городян запросили вирушити у літературні подорожі і за допомогою книжок об'їхати навколо світу. Учасники заходів дізналися багато нового та цікавого.