На вулиці Фортечній завершується масштабний ремонт дороги

24.07.2018 11:40

По вулиці Фортечній продовжує працювати дорожня техніка. Підрядники приступили до завершального етапу середнього ремонту дороги - укладання асфальтобетону. Після цього рух транспорту буде повністю відновлений.

Минулого тижня по вулиці Фортечній, на ділянці від вулиці Аваліані до проспекту Соборного, стартував середній ремонт дороги. Роботи велися і в вихідні. Сьогодні підрядники планують здати об'єкт. Необхідно укласти новий асфальтобетон на ділянці проїжджої частини, яка залишилася.

- Працює підрядна організація Onur. Ділянка жвава. Ця дорога з'єднує два райони - Олександрівський та Шевченківський з виходом на Набережну магістраль. Знадобилося менше тижня на виконання середнього ремонту. Необхідно було якнайшвидше здати об'єкт, щоб не створювати незручності автомобілістам. У минулому році на даній ділянці також змінювалися мережі теплотраси і водоводу, що проходять під дорогою. Всі ці роботи в комплексі дозволять прослужити їй довше, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Всього по вулиці Фортечній охоплена ремонтом дорога загальною площею 11800 кв. м.

- Сьогодні Onur завершує середній ремонт дороги по Вулиці Фортечній. Вночі укладають новий асфальтобетон на ділянці по вулиці Лермонтова. Завтра приступають до ремонтів по вулицях 40 років Перемоги та Якова Новицького. Роботи заплановані у всіх районах міста. Загальний обсяг середніх ремонтів, які виконує цей підрядник у 2018 році, близько 120 тис. кв. м, - розповіла головний спеціаліст департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради Валентина Зеленкова.

Паралельно ремонти виконує КП «ЕЛУАШ». Роботи ведуться на магістралях, внутрішньоквартальних територіях, упорядковуються тротуари.