В Шевченківському районі Запоріжжя провели рейд по ліквідації стихійних звалищ

24.07.2018 15:00

В Шевченківському районі міста тривають заходи по боротьбі зі стихійними звалищами, попередженню і запобіганню утворення несанкціонованих звалищ сміття, утриманню території району у належному санітарному стані.

Фахівці районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району спільно з представниками інспекції з благоустрою міської ради, ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» 24 липня провели черговий рейд в районі вул. Іванова. Під час інспекції було складено адміністративні протоколи на громадян, які викидали сміття у невстановленому місті.

Також під час проведення рейдів з мешканцями приватного сектору проводиться роз’яснювальна робота, яка спрямована на попередження та запобігання утворення несанкціонованих звалищ сміття. Окремих мешканців домоволодінь попереджають про відповідальність за невиконання правил утримання прибудинкової території.

Крім того, постійно проводиться роз’яснювальна робота з керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, щодо організації постійного утримання прилеглих та закріплених за ними територій в належному санітарному стані.

Керівництво районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району звертається до всіх жителів району, керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, громадських об’єднань, не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою, підтримувати порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях.