У Заводському районі Запоріжжя зносять аварійні дерева

25.07.2018 12:00

У Заводському районі Запоріжжя тривають роботи з комплексного благоустрою території району. Робочі обрізають сухі гілки і зносять аварійні дерева вздовж проїжджої частини і тротуарів.

Всього в Заводському районі заплановано знести 101 аварійне та сухе дерево. Як розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв, районна адміністрація спільно з фахівцями управління з питань екологічної безпеки визначили дерева, які підлягають знесенню і несуть загрозу. Спилюють старі дерева, які вже висохли, а також ті, які несуть безпосередню загрозу пішоходам, водіям і лініям електропередач.

- Сьогодні підрядна організація приступила до знесення сухих та аварійних дерев на вулиці Героїв добровольчих батальйонів. Вулиця красива, тому ми наведемо тут лад, знесемо аварійні дерева, а восени проведемо кронування дерев по пішохідних маршрутах, при входах у двори, - розповів Андрій Баєв.

Гілки і стовбури переробляють в дробарці і потім вивозять на полігон. Крім того, за зверненнями жителів приватного сектора, перероблену деревину віддають для пічного опалення.