Запорізькі комунальники ліквідують наслідки негоди

26.07.2018 12:45

Вчора у Запоріжжі пройшов буревій. Наслідки негоди другий день ліквідують комунальники та аварійно-рятувальні служби міста. Бригади КРБП «Зеленбуд», спецтехніка задіяні у прибиранні міста від повалених дерев і гілок.

З учорашнього дня аварійна бригада КРБП «Зеленбуд» задіяна у ліквідації наслідків негоди. Спільно силами підприємства, КП «Запоріжремсервіс», аварійно-рятувальних служб міста виконувалися роботи з прибирання повалених шквальним вітром дерев. Працювали дві бригади «зеленбудівців» з автовишок, одна мобільна бригада. За даними комунального підприємства, за вчорашній день роботи по ліквідації наслідків стихії були виконані по 32 об'єктам. Це вулиці Жаботинського, 33, 40, Ногіна, 8, Сталеварів, 25, Руставі, 1б, 7, Історична, 18, Трегубова, 12, 41, Фортечна-Поштова, Шкільна, Сергія Синенка, 49 та інші.

- Учора бригади розчищали місто від повалених дерев до восьмої години вечора. Роботи виконуються за заявками, що надійшли на телефон міського контакт-центру 15-80 і від районних адміністрацій. Сьогодні приступили до робіт з 7 ранку. Задіюються автовишки, дерева розпилюють і вивозять з територій. Вийшли на допомогу ще 110 спеціалістів підприємства, щоб розчистити і прибрати місто від нахилившихся або повалених вітром гілок дерев, - розповів директор КРБП «Зеленбуд» Олексій Анохін.

Для вивезення розпиляних дерев і гілок задіяні 8 одиниць спецтехніки. Роботи по ліквідації наслідків вчорашньої стихії тривають в усіх районах Запоріжжя.