У Запоріжжі з'являться cім нових зупинок громадського транспорту

27.07.2018 13:45

Члени виконавчому комітету Запорізької міської ради затвердили кілька нових зупинок, які з'являться в Олександрівському та Шевченківському районах Запоріжжя. Також в Хортицькому районі два маршрути об'єднають в один. Роботу провели на основі звернень і пассажирообстеження.

Нові зупинки громадського транспорту для автобусних маршрутів №23, 31, 93 з'являться по вул. Запорізькій і вул. Українській. Пасажири вже довгий час просили виділити тут місця для цих цілей. Нові зупинки будуть створені на двох об'єктах:

1. Зупинка «Школа №98» по вул.Запорізькій;

2. Зупинка «ДС«Фіалка»» по вул.Українській.

У Шевченківському районі Запоріжжя також з'являться 5 нових зупинок. Чотири розмістяться по вул.Сікорського, на ділянці від вул.Мальовничої до вул.Солідарності. Зупинки маршрутного таксі №6 з'являться на наступних ділянках:

1. «вул.Мальовнича» - біля будинків 109 та 220;

2. «вул.Гарнізонна» - біля будинків 53 і 174;

3. «вул.Чумацкій шлях» біля будинків 15-А та 136;

4. «Запорізька ритуальна служба» - біля будинків 15-I, 106-А.

Ще одна зупинка - «вул. Солідарності», біля будинку №50.

Нові зупинки облаштують відповідно до діючих правил.

Також члени виконкому затвердили зміни в автобусному маршруті №49, який курсує по Хортицькому району. Якщо раніше були маршрути 49 і 49-А, то в майбутньому їх об'єднають, щоб створити новий більш зручний маршрут сполученням «Хлібозавод №5 - Бородинський мкрн.». Щоб не допустити погіршення транспортного обслуговування, в ході засідання запропонували внести зміни в маршрут №49 і організувати його рух до зупинки «Магазин меблів». Пропозицію підтримали.