Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

27.07.2018 16:51

Міський голова Володимир Буряк регулярно проводить особисті прийоми громадян. На думку міського голови, такий вид комунікацій з городянами дозволяє не тільки допомогти запоріжцям у вирішенні важливих для них питань, а й виявити проблемні ситуації, які існують в різних сферах міського господарства. Черговий особистий прийом відбувся сьогодні, 27 серпня.

Звертаючись на особистий прийом до міського голови, запоріжці піднімають питання, які відносяться до різних галузей міського господарства. Найбільш часто це ремонт житлового фонду, доріг, відновлення зовнішнього освітлення і так далі.

Так сьогодні мешканці однієї з вулиць приватного сектору в Комунарському районі попросили відновити зовнішнє освітлення, яке відсутнє вже багато років, а також вирішити питання зі стоком води в період сильних дощів. Володимир Буряк поставив відповідні завдання районної адміністрації та департаменту інфраструктури міської ради.

- Освітлення на цій вулиці повинно бути відновлене в поточному році. Кошти в бюджеті міста на це передбачені. Також вже на наступному тижні фахівці повинні обстежити вулицю, внести пропозиції щодо вирішення проблема стоку води під час зливових дощів, щоб у людей не заливало двори, - заявив Володимир Буряк.

Ольга Довбенко розповіла, що в її багатоповерховому будинку по проспекту Ювілейному протікає покрівля. У результаті заливає її квартиру. При цьому покрівлю ремонтували як в 2016, так і в 2017 роках.

Міський голова Володимир Буряк поставив завдання керуючій компанії «Місто для людей» в серпні виконати ремонт. Департаменту з управління житлово-комунального господарства міської ради доручено стягнути збитки за неякісну роботу з підрядників, які виконували ремонти в 2016 і 2017 роках. До відповідальності повинні бути притягнуті посадові особи, які контролювали якість виконаних робіт, підписували відповідні акти.