Хедлайнером першого дня фестивалю «Khortytsia Freedom» стане відомий український гурт «ONUKA»

30.07.2018 12:00

Програма першого у Запоріжжі музичного фестивалю «Khortytsia Freedom» насичена виступами відомих українських виконавців. Один із хедлайнерів фестивалю - стильна, сучасна й магічно-особлива «ONUKA».

1 вересня запоріжці зможуть насолодитися виступом сучасного українського гурту «ONUKA». Музиканти гратимуть на сцені Freedom Stage під час грандіозного фестивалю «Khortytsia Freedom».

Гурт «ONUKA» створена у 2013 році. Це проект екс-вокалістки Tomato Jaws і KOOQLA Нати Жижченко та електронного музиканта і саунд-продюсера Євгенія Філатова (лідер гурту The Maneken). Творчість «ONUKA» одразу захоплює серця меломанів найтоншою комбінацією модної електронної музики і народних мотивів.

У роботі над своєю музикою гурт використовує незвичайні, маловідомі, часто раритетні народні інструменти, що наповнюють музику особливими фарбами. Не менше вражає і репертуар гурту, що з легкістю грає як романтичні меланхолійні, так і запальні танцювальні треки.

Нагадаємо, захід «Khortytsia Freedom» відбудеться у Запоріжжі 1-2 вересня на масштабній локації - у парку Металургів ім. В.Сацького (біля Планетарію), яка відкриває мальовничий краєвид на дві головні пам’ятки міста - острів Хортиця та ДніпроГЕС. Фестиваль матиме 2 сцени: Freedom Stage та Freedom Etno.

Організатори «Khortytsia Freedom» готують для гостей та жителів міста чимало сюрпризів: більше 20 відомих та улюблених українських виконавців, 2 сцени, фестиваль вуличної їжі від кращих закладів країни, інтерактивні локації та багато іншого. Вхід на фестиваль вільний. Більше інформації на сайті: https://kfreedom.city та у FB - https://www.facebook.com/events/212357676145655/