У Запоріжжі щосуботи проходять культурно-розважальні заходи

31.07.2018 11:45

Щосуботи протягом літа на відкритих майданчиках міста запоріжців очікують різноманітні культурно-розважальні заходи. Вони проходять в рамках міського проекту «Культура і мистецтво - назустріч кожному». Гості свята беруть участь в конкурсах, майстер-класах, розважальних програмах.

28 липня святкові заходи для городян відбулися одразу в декількох районах Запоріжжя. Біля палацу культури «Заводський» пройшло дитяче свято «Посмішка кожному», яке організував і провів колектив ПК «Заводський». Гості брали участь у веселих конкурсах, естафетах, іграх і вікторинах. Юні відвідувачі спробували себе в ролі художника під час майстер-класу з малювання.

Колектив ПК «Молодіжний» підготував для запоріжців розважальну програму «Мій домашній улюбленець». Дітям і дорослим розповіли цікаві історії про тварин, після чого відбувся майстер-клас із виготовлення паперових фігурок в техніці орігамі. Охочих помалювати очікувала відповідна локація, де кожен міг створити портрет свого домашнього улюбленця.

На площі біля ПК «Хортицький» пройшла розважально-ігрова програма «Дитяча ігродискотека». Гостей свята чекали конкурси, ігри, артдискотека, фотозони з персонажами з улюблених мультфільмів.

У фойє ПК «Титан» відбувся концерт народного театру авторської пісні ДК «Титан». Для присутніх прозвучали твори засновників жанру авторської пісні.