В Олександрівському районі тривають ремонти магістралей і внутрішньоквартальних доріг

01.08.2018 13:50

По вулиці Фортечній виконано аварійний ямковий ремонт проїжджої частини. Далі за планом у Олександрівському районі ремонт внутрішньоквартальних доріг. У роботах задіяні фахівці і спецтехніка КП «ЕЛУАШ».

Після останньої негоди та проливних дощів на ділянці дороги по вулиці Фортечній утворилися часткові пошкодження асфальтобетонного покриття. Проведено відповідні обстеження та прийнято рішення в екстреному порядку усунути ямковість, щоб не допустити утворення нових ям на дорозі. Сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» поклали новий асфальтобетон на пошкоджених ділянках дороги вулиці Фортечної в районі будинку №2.

- Сталося замокання основи. Тут інтенсивний рух транспорту, дорожнє покриття стало частково руйнуватися - утворювалися ями. У терміновому порядку виконали ямковий ремонт. Укладено близько 25 т асфальтобетону. Робимо блокування бітумом, щоб в подальшому не було замокання. Товщина дорожнього покриття близько 7 см, - розповів майстер ДЕД №3 КП «ЕЛУАШ» Ігор Назаренко.

Всього в поточному році в Олександрівському районі заплановано виконати ямковий ремонт на загальній площі 1000 кв. м. Виконуються і інші види ремонту. 

- На сьогодні відремонтовано близько 9 тис. кв. м. проїжджої частини у дворах, протягом серпня заплановано ще 7 тис. кв. м. Що стосується середніх ремонтів магістралей, то КП «ЕЛУАШ» в районі вже відремонтовано ряд ділянок. На черзі вулиці Олександрівська, Троїцька, ділянка дороги по проспекту Соборному, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Ремонти доріг тривають в усіх районах Запоріжжя.