У Запоріжжі працюють літні бібліотечні майданчики для дорослих і дітей

03.08.2018 14:45

1 серпня на «Бібліотечному майданчику», який працював у сквері по вул. Жаботинського, 50, було шумно і весело. Дитячі бібліотеки Вознесенівського району організували для юних мешканців міста літературно-розважальну програму «По морях, по хвилях».

Веселий вечір «Казкові подорожі» розпочався літературно-музичною грою, а продовжився протиборством команд «Моряків» і «Піратів». Діти змагалися в «Морській» костюмованій естафеті, рухливих іграх, визначали найшвидших і спритніших, шукали «скарб»-приз у квесті «Острів скарбів», згадавши історії з прочитаних книжок та виявивши кмітливість і ерудицію.

2 серпня в усіх районах міста працювали «Бібліотечні майданчики» для дорослих. Цього разу бібліотекарі просто неба створили затишний комфортний бібліотечний простір. Тут були представлені літні читальні зали «Хобі - ліки від стресу», тематичні виставки літератури, виставки hand-made робіт читачів і майстрів творчого об'єднання «Самоцвіти Запоріжжя», вуличний лекторій «Хобі - ліки від нудьги», акція «Гарний настрій від бібліотеки».

Завдяки історико-краєзнавчим тестам «Таке знайоме незнайоме Запоріжжя» та «Ними пишається рідний край» городяни поглибили свої знання з історії Запоріжжя.

А відвідувачі бібліогалявини «Острів класичної літератури» мали можливість на свіжому повітрі поспілкуватися та дізнатися багато цікавого про класиків літератури.