Ремонт дороги в районі Центрального ринку виходить на завершальний етап

08.08.2018 14:00

На ділянці дороги по вулиці Земського лікаря Лукашевича в Олександрівському районі ведеться ремонт. Роботи виходять на завершальний етап - фахівці КП «ЕЛУАШ» укладають новий асфальтобетон. Об'єкт фактично готовий до здачі.

Ділянка дороги по вулиці Земського лікаря Лукашевича довгі роки знаходилася у розбитому стані, ямкові ремонти не рятували ситуацію. Дорога досить жвава - проходить трамвайний маршрут, також проїжджа частина веде до Центрального ринку, тут розташована одна із запорізьких гімназій, де в навчальний період завжди велика кількість автотранспорту.

Сьогодні вулицю не впізнати. Тут укладені безшумні трамвайні рейки, замінені на нові бордюри, встановлена сучасна система зовнішнього освітлення. На завершальний етап виходить ремонт дороги. КП «ЕЛУАШ» виступає субпідрядником. Дорожники приступили до укладання асфальтобетону на залишившийся ділянці.

- Протягом тижня роботи по вулиці будуть завершені. Завтра заплановані роботи з укладання верхнього шару асфальтобетону на ділянці і об'єкт готовий до здачі. Залишаться невеликі роботи з асфальтування в'їздів в провулки і у двори. Роботи проведены з дотриманням технології. За проектом перекладалися старі мережі, замінено люки та інше. Буде повністю нова дорога, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Також в Олександрівському районі тривають роботи з реконструкції ділянки вулиці Шкільної з укладанням нового дорожнього покриття, обладнанням сучасної системи зовнішнього освітлення, встановленням лавочок та урн. Паралельно упорядковуються дороги у дворах, виконуються ямкові ремонти.