Суботній вечір для дорослих і дітей: програма культурних заходів 11 серпня у Запоріжжі

10.08.2018 10:55

11 серпня 2018 року управління культури департаменту культури і туризму міської ради та палац культури «Молодіжний» запрошують дітей та їх батьків на цікаву розважально-пізнавальну програму «Навколо світу за 60 хвилин».

Маленькі гості дізнаються багато цікавого про Африку, Австралію та Антарктиду, візьмуть участь у веселих конкурсах, вікторинах та іграх.

Чекаємо всіх на площі біля палацу культури «Молодіжний» (вул. Л.Чайкіної, 53). Початок о 18:00.

Також у суботу 11 серпня палац культури «Орбіта» влаштовує для запоріжців концертно-розважальну програму «Музичне рандеву».

Для гостей свята з концертною програмою виступить народний вокальний ансамбль «Яблунька» палацу культури «Орбіта». Також для юних запоріжців організатори підготували інтерактив «День світлофору».

Захід відбудеться на площі біля палацу культури «Орбіта» (вул. Лермонтова, 9). Початок о 18:00.

11 серпня 2018 року у різних районах міста пройдуть танцювальні вечори. Палац культури «Хортицький» запрошує юних запоріжців о 18.00 на програму "Танцюймо разом".

У програмі заходу: різноманітні конкурси, майстер-клас із сучасного танцю, показовий виступ від хореографічного колективу сучасного танцю «Light Side» палацу культури «Хортицький» та весела ігро-дискотека для маленьких мешканців району.

Запрошуємо на майданчик біля палацу культури «Хортицький» (пр. Інженера Преображенського, 15) 11 серпня. Початок о 18.00.

Палац культури «Титан» влаштовує для запоріжців біля головної сцени Парку Перемоги безкоштовні заняття «Школи танців». Під керівництвом професійного хореографа всі охочі матимуть змогу долучитися до вивчення основ класичних та латиноамериканських бальних танців. Чекаємо шанувальників бальної хореографії 11 серпня біля головної сцени Парку Перемоги о 19.00.

Палац культури «Заводський» запрошує юних запоріжців на танцювально-ігрову програму «Молодь у ритмі танцю».

У програмі заходу: конкурси з малювання, танцювальний майстер клас, ігри, веселі забави, виступ солістів дитячого театру пісні «Golden Sound».

Свято відбудеться 11 серпня на площі біля палацу культури «Заводський» (вул. Павлокічкаська,22). Початок о 18:00.