У Шевченківському районі відремонтують внутрішньоквартальні дороги майже за 30 адресами

10.08.2018 14:20

В обласному центрі тривають ремонти доріг в усіх напрямках. Виконуються середні ремонти магістралей, проїжджої частини у дворах і приватному секторі. Упорядковуються і тротуари. У Шевченківському районі фахівці КП «ЕЛУАШ» приступили до укладання нового асфальтобетонного покриття на внутрішньодворовій території по вулиці Полякова.

Протягом десятиліть, нерідко ще з моменту забудови житла, дороги у дворах не ремонтувалися. Міська влада приділила окрему увагу цьому питанню. Третій рік реалізується програма ремонту внутрішньоквартальних доріг. Це дозволило привести у порядок розбиті за роки експлуатації дороги. У поточному році в Шевченківському районі відремонтовано близько 10 тис. кв. м внутрішньоквартальних доріг. Це половина від запланованих у 2018 році робіт з даного напрямку ремонтів. Загальний обсяг становить 20 тис. кв. м або близько 30 адрес.

Сьогодні фахівці КП «ЕЛУАШ» укладають нове асфальтобетонне покриття у дворі будинків №№13, 15 по вулиці Полякова.

- Обсяги робіт 544 кв. м. Буде укладено понад 65 т асфальтобетону. Задіяні 7 асфальтобетонщиків, 5 одиниць спецтехніки. До вечора дорога буде готова до експлуатації, - розповів начальник дільниці КП «ЕЛУАШ» по Шевченківському району Олексій Кабак.

Паралельно в Шевченківському районі тривають середні ремонти магістралей, також доріг приватного сектора.

- Необхідно зробити дороги проїзними і комфортними для городян. Програма ремонту доріг набирає обертів. В цьому році виконані середні ремонти на загальній площі близько 40 тис. кв. м - це і розворотне кільце по вул. Іванова, пр. Моторобудівників, вул. Чарівна. Будуть виділятися додаткові кошти, підготовлені відповідні бюджетні запити. Обсяги робіт по ремонту проїзної частини в приватному секторі близько 6 тис. кв. м, розглядаються додаткові обсяги і нові адреси, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр.

Ремонти доріг тривають у всіх районах Запоріжжя.