Міський голова офіційно звернувся до правоохоронців з проханням дати оцінку ситуації навколо будівництва торгового центру

10.08.2018 15:47

Міський голова Володимир Буряк сьогодні офіційно звернувся до керівників прокуратури Запорізької області, Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області, Управління СБУ в Запорізькій області. Міський голова попросив правоохоронців дати оцінку ситуації, яка склалася навколо будівництва торгово-розважального комплексу орендарем ТОВ «Ленд Дівелопмент».

У зверненні наголошується, що договір оренди території для розміщення багатофункціонального торгово-розважального комплексу був підписаний ще в 2009 році. Це було зроблено відповідно до рішення Запорізької міської ради. Відповідно до ст. 35 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» забудовник, після отримання прав на земельну ділянку, має право виконувати підготовчі роботи. 7 серпня 2018 року забудовник розпочав виконання цих робіт.

У зв'язку з резонансністю цих подій, міський голова попросив правоохоронців дати оцінку ситуації, яка склалася навколо будівництва.

Також міський голова дав свою оцінку подіям, з якою можна ознайомитися на публічній сторінці Володимира Буряка в соціальній мережі «Фейсбук».