Запоріжжя готується до проведення масштабного музично-спортивного фестивалю «Музика та небо»

15.08.2018 11:29

Вже цими вихідними на запоріжців та гостей міста очікує грандіозна подія - фестиваль «Музика та небо». Відвідувачі зможуть не лише почути відомих запорізьких та українських музикантів, а й насолодитися майстерними польотами від професіоналів вертолітного спорту.

Захід «Музика та небо» відбудеться у Запорожжі вперше. Протягом двох днів, 18 та 19 серпня на аеродромі у селі Широке змагатимуться кращі майстри вертолітного спорту, а також відбудеться яскравий музичний концерт.

Сьогодні в міськвиконкомі відбулася прес-конференція, присвячена питанням проведення фестивалю. Організатори та партнери детально розповіли про сам захід, його гостей і те, які саме сюрпризи очікують відвідувачів.

- Цими вихідними у Запоріжжі вперше пройде один із найочікуваніших заходів - фестиваль «Музика та небо». Два найголовніших акценти – грандіозний Чемпіонат України з вертолітного спорту та яскравий музичний концерт, хедлайнером якого стане гурт «Авіатор». Захід відбудеться на новій масштабній локації – аеродромі у селі Широке, який вдалося відновити завдяки партнерам. Також організатори підготували безліч локацій для повноцінного сімейного відпочинку - це і фудкорти, і дитяча зона з майстер-класами та аніматорами, а також виставки малої авіації та ретроавтомобілей – розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Відвідувачі фестивалю також зможуть ознайомитися з останніми досягненнями в розробці авіадвигунів, побачити перший український вертоліт «Надія».

Для зручності відвідувачів організовано громадський транспорт до місця проведення фестивалю «Музика та небо». Автобус курсуватиме кожні дві години від зупинки транспорту «пр. Металургів». Вартість проїзду складатиме 4 грн.

Нижче представлені повна програма фестивалю, мапа локацій та розклад руху автобусів.