У Заводському районі встановлюють освітлення на дитячих майданчиках

01.08.2017 13:47

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» встановлюють освітлення на дитячих майданчиках в Заводському районі. Роботи виконуються по вулицям Електричній, Машинній, Шламовій.

Як зазначив голова Заводської районної адміністрації Андрій Баєв, після встановлення в минулому році дитячих майданчиків, жителі довколишніх будинків звернулися з проханням поставити додаткове освітлення.

- Сьогодні на дитячому майданчику, який розташований на перетині вулиць Електричній та Магнітній, робочі КП «Запоріжміськсвітло» встановлюють стовп, на якому будуть монтуватися світильники. Така ж робота буде виконана ще за двома адресами - на вул. Машинній та вул. Шламовій. Завтра фахівці підведуть до опор дроти і повісять світильники. Крім того, на сесії міськради було виділено додаткове фінансування на встановлення 5 світлофорів і освітлення пішохідних переходів на підходах до шкіл, - розповів Андрій Баєв.

У 2017 році на освітлення вулиць в Заводському районі було виділено близько 7 млн. грн. На ці кошти виконується повне і часткове освітлення 15 вулиць. Також планується виконати реконструкцію освітлення по вул. Південне шосе від підприємства ПАТ «Запоріжсталь» до вул. Верхньої.