У Запоріжжі дороги ремонтують цілодобово

01.08.2017 13:50

У 2017 році буде виконано середній ремонт близько 310 тис. кв. м міських магістралей. В першу чергу це найбільш значущі об'єкти з інтенсивним потоком транспорту, в тому числі громадського.

На сьогодні завершені роботи на кількох ділянках по проспекту Соборному. Нове дорожнє покриття укладено на ділянках проспекту від вул. Української до вул. Фортечний, від вул. 12 Квітня до вул. Південноукраїнської. Роботи виконуються, в тому числі і вночі, щоб не допускати незручностей для городян та пробок на дорогах.

Ведуться роботи по середньому ремонту дороги по вулиці Новокузнецькій, на ділянці від вулиці Нагнибіди до вулиці Стешенко. Підрядники «Ремшляхбуд» приступили до укладання асфальтобетону.

- Обсяги робіт по середнім ремонтам міських магістралей великі. Залучаються підрядні організації. На даній ділянці по вулиці Новокузнецькій заплановано відремонтувати близько 9 тис. кв. м проїжджої частини. Буде замінено близько 20 п м бордюру. Половина робіт вже виконана. До кінця тижня об'єкт планується здати, - розповіла заступник начальника КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич.

Також в нічний час робітники і спецтехніка КП «ЕЛУАШ» виконують середній ремонт дороги по вулиці Космічній. Тут вже приступили до укладання асфальтобетону. Обсяги робіт близько 14 тис. кв. м. Ведуться підготовчі роботи - фрезерування старого дорожнього покриття по вулиці Чарівній. Тут заплановано відремонтувати близько 15 тис. кв. м дороги.