Відомий естонський блогер-мандрівник поділиться із запоріжцями досвідом подорожей на УАЗику

23.08.2018 10:00

Туристичний інформаційний центр продовжує проект «Travel-зустріч у Туристичному інформаційному центрі» з мандрівниками, які розповідають про свої лайфхаки та ідеї й діляться досвідом подорожей різними країнами. 27 серпня до Запоріжжя завітає відомий естонський блогер-мандрівник Арно Павел.

Арно Павел вже п’ятий рік подорожує країнами СНД. Мандрівник впевнений, що зовсім не відчуває мовного бар'єра у спілкуванні з їх жителями. В Україні естонець був тричі: вперше – під час служби в армії, вдруге – у 2016 році. Цей візит – третій. 27 серпня естонець вперше відвідає Запоріжжя.

За час своїх подорожей Арно вже встиг відвідати Калмикію, Чечню, Північну Осетію, Україну, Литву, Латвію та Білорусь. Мандрівник не планує зупинятись на досягнутому, адже почав свою довгу подорож через те, що хотів нових вражень та пригод, які не міг отримати на пенсії, хотів чути «живу» історію, заводити нові знайомства та дізнаватись, як живуть люди у різних містах та країнах.

У 2014 році для подорожей бездоріжжям Арно Павел придбав собі УАЗик, який з часом забрендував, і відправився в довгу мандрівку світом. Свої подорожі він описує у книжках.

Вхід на зустріч вільний, але є обов’язкова реєстрація. Заповнити анкету можна за посиланням: http://bit.ly/2vYoyjR. Більше про подію тут. Зустріч відбудеться 27 серпня о 17:00 у приміщенні Туристичного інформаційного центру (Соборний, 151).