Суботній вечір для дорослих і дітей: програма від міських закладів культури

23.08.2018 15:00

25 серпня палац культури «Орбіта» запрошує на концертно-розважальну програму до Дня Незалежності України.

Свято відбудеться на майданчику біля палацу культури «Орбіта» (вул. Лермонтова,9). Початок о 18.00.

Для гостей заходу прозвучать народні пісні та твори вітчизняних композиторів у виконанні учасників народного хору «Запорозькі козаки» палацу культури «Орбіта» (керівник Ю. Івченко). А для маленьких глядачів підготовлені різноманітні конкурси, забави та рухливі ігри.

Також у суботу, 25 серпня палац культури «Титан» запрошує запоріжців на свято «Ігри Патріотів», що відбудеться на головній сцені парку Перемоги.

Початок о 19-00.

У програмі вечора: тематичні майстер-класи, розважально-ігрова програма та концертна програма від колективів палацу культури «Титан». Свою творчість гостям свята подарують народний чоловічий вокальний ансамбль «Бунчук» (керівник Красніков Г.В.), народний жіночий вокальний ансамбль «Гармонія» (керівник Яценко І.Б.), ансамбль народного танцю «Байда» (керівник Брагін В.В.), театр авторської пісні (керівник Алексєєва О.І.). Наприкінці вечора гості свята зможуть взяти участь у флешмобі «Україна – це ми».

25 серпня о 18-00 на площі біля палацу культури «Заводський» (вул. Павлокічкаська, 22) відбудеться концертно-розважальна програма «Сучасна Україна», яка буде присвячена Дню Державного прапора України та Дню Незалежності України.

На гостей заходу чекає історична вікторина «Ми українці», конкурс вишиванок, танцювальний флешмоб та яскрава концертна програма від творчих колективів палацу культури «Заводський».

Також у Заводському районі 25 серпня буде організована розважально-ігрова програму «Давай пограємо». Свято відбудеться на площі біля палацу культури «Молодіжний» (вул. Л.Чайкіної, 53).

Початок о 17:00. Гості заходу позмагаються у веселих конкурсах та естафетах, візьмуть участь у вікторинах та цікавих іграх. А також всі учасники свята зможуть насолодитися виступами зразкової вокальної студії «Райдуга» та театрального колективу «МаскаРад».