Володимир Буряк прокоментував проведення слідчих дій у приміщенні міськвиконкому

01.08.2017 13:25

Сьогодні співробітники управління СБУ в Запорізькій області в рамках кримінального провадження проводять слідчі дії в будівлі виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Ситуацію прокоментував міський голова Володимир Буряк. Міський голова сказав, що не хотів би пов'язувати цю подію з будь-якими заявами, які прозвучали раніше. Завдання міської влади не робити гучні політичні заяви, а забезпечувати життєдіяльність міста.

На думку Володимира Буряка, проблема зі встановленням систем відеоспостереження в окремих кабінетах міськвиконкому виглядає надуманою. Можливо, комусь просто вигідно відвертати увагу громадськості подібними "інформаційними викидами".

Поки ж ведуться слідчі дії - міська влада працює і готова надалі всіляко сприяти правоохоронцям у відповідності до чинного законодавства. В той же час ніяких звинувачень нікому на даний момент не пред'явлено.

- Не треба порівнювати ситуацію в місті й області. У Запоріжжі спокійно. Ми ремонтуємо дороги, школи, дитячі садки, триває узгодження проекту будівництва терміналу в Запорізькому аеропорту. Це все стало можливим завдяки злагодженій роботі місцевої виконавчої влади та депутатського корпусу, - зазначив Володимир Буряк, відповідаючи на питання журналістів.

Міський голова підкреслив, що в Запоріжжі реалізуються міські програми, в тому числі і завдяки тим, хто працює в будівлі виконкому міської ради.

- У нас є взаєморозуміння між виконавчою владою і всіма депутатськими фракціями. Всі спільно працюють для забезпечення злагоди в Запоріжжі, на розвиток рідного міста. Це наше першочергове завдання, і ми його виконуємо, - наголосив Володимир Буряк.