Запорізький Туристичний інформаційний центр проходить сертифікацію на відповідність європейським стандартам

27.08.2018 14:00

Запорізький Туристичний інформаційний Центр стане першим туристичним центром України, який отримає міжнародну сертифікацію.

23 серпня аудитори компанії «SGS Україна» у співпраці з Національною туристичною організацією почали перевірку запорізького Туристичного інформаційного центру, за результатами якої він отримає сертифікат відповідності європейським стандартам туристичної інформаційної діяльності.

Компанія «SGS Україна» – це компанія з міжнародним ім’ям, яка проводить інспекції, експертизи та сертифікації за найвищим рівнем, допомагає підняти ефективність діяльності. SGS співпрацює з Національною туристичною організацією та проводить якісні перевірки у сфері туризму.

Запорізький Туристичний інформаційний центр було відкрито наприкінці червня. ТІЦ при підтримці туристичного активу міста – туристичних компаній, гідів та туристичного бізнесу міста – влаштовує різноманітні екскурсії містом, зустрічі з відомими та цікавими людьми, фестивалі, допомагає знайти місце для ночівлі та продає найкращі сувеніри з унікальною символікою.

Туристичний інформаційний центр Запоріжжя відповідає міжнародними стандартами ІСО: розміщений так, щоб його можна було легко знайти; вхід до центру є безкоштовним; ТІЦ вказаний графічним або інформаційним знаком; графік роботи вказаний на вході в ТІЦ; у неробочий час ТІЦ надає потрібну інформацію на своєму сайті; обслуговування туристів відбувається не менш ніж трьома мовами та інш.

Туристичний центр в Запоріжжі став місцем тяжіння найцікавіших ідей і людей. У ньому запорожці і гості міста отримують не тільки необхідну інформацію, а й позитивний заряд інтересу і любові до Запоріжжя.