Запоріжців запрошують на роботу. Уже сьогодні і з підвищеною зарплатою

28.08.2018 09:50

У вересні на ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» очікують прибуття додаткової техніки для вивезення ТПВ, яка закуповується в рамках реалізації Меморандуму, підписаного з міською владою. Зараз на підприємстві триває набір водіїв, як для, нової, так і діючої техніки.

З 1 серпня ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» підвищило оклади робітникам підприємства. Завдяки цьому підприємство розраховує залучити додаткових працівників, перш за все водіїв і вантажників. Перші результати вже є. На роботу вже прийняли вісім нових водіїв.

За словами генерального директора ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігоря Бурчака, додаткові водії дозволять більш ефективно використовувати наявну техніку, а також оперативно ввести в роботу нові сміттєвози, які повинні прибути в вересні.

Відзначимо, в цьому році підприємство набуває шість сміттєвозів. Кілька машин підприємство планує отримати наприкінці вересня. Це передбачено Меморандумом про співпрацю, підписаним підприємством і виконавчим комітетом міської ради. Його мета - підвищення якості послуг з вивезення сміття в Запоріжжі.

Підприємство взяло на себе зобов'язання протягом року закупити за власні кошти шість сміттєвозів, 500 контейнерів, підвищити зарплату співробітникам і так далі. Відзначимо, «Вельтум-Запоріжжя» не планує зупинятися на придбанні шести сміттєвозів і продовжить оновлювати техніку. У планах на 2019 рік закупівля ще семи машин.

Відзначимо, ТОВ «ВЕЛЬТУМ -Запоріжжя» продовжує проводити прийом на роботу працівників, у першу чергу водіїв категорії С, С 1. Всі бажаючі можуть звернутися до відділу кадрів підприємства за номерами телефонів: 228-55-37 або 067-619-72-72.