Свято музики та свободи: запоріжці проводжатимуть літо грандіозним фестивалем «Khortytsia Freedom»

28.08.2018 12:01

Цими вихідними у Запоріжжі стартує унікальний дводенний фестиваль популярної та етнічної музики «Khortytsia Freedom». Городяни та гості міста зможуть насолодитися виступами відомих запорізьких та українських музикантів та цікаво провести час на різноманітних розважальних локаціях та фудкортах.

Вперше у Запоріжжі відбудеться масштабний музичний фестиваль «Khortytsia Freedom». Протягом двох днів на унікальний локації з видом на остів Хортиця та ДніпроГЕС виступлять 22 музичних гурти.

Родзинка фестивалю – дві сцени, на яких одночасно гратимуть виконавці поп-музики та етно напрямку. Тож кожен відвідувач зможе послухати тих музикантів, які йому до вподоби.

Сьогодні у малій залі виконкому Запорізької міської ради організатори фестивалю розповіли про підготовку до заходу та роботу розважальних локацій.

- Ми розпочинаємо нову традицію – проводжати літо та зустрічати осінь з позитивними емоціями на грандіозному музичному фестивалі. 1-2 вересня у парку Металургів ім. В. Сацького відбудеться музикальна подія національного рівня – фестиваль «Khortytsia Freedom». Це унікальна зона для сімейного відпочинку, кожен знайде розваги до смаку. Безліч локацій, оглядовий майданчик, фудзона, і найголовніше – дві сцени, на яких виступлять відомі виконавці. Я впевнений, що фестиваль стане брендом Запоріжжя, – зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Протягом двох днів запоріжці зможуть насолодитися виступами топових українських артистів в режимі нон-стоп. На двох великих сценах для городян та гостей міста виступатимуть: ONUKA, СКАЙ, Скрябін, BAHROMA, Марія Чайковська, DAKOOKA, Vivienne Mort,Фranko’, Немного Нервно, ДЕКАДАНС, Воплі Відоплясова, Kozak System, STELSI, GG Гуляй Город, FAMILIA PERKALABA, THE DOOX, THE ВЙО, GO-A та інші.

Організатори заходу - Запорізька міська рада. Генеральний партнер - ПАТ «Запоріжсталь». Вхід на фестиваль безкоштовний.