У Заводському районі Запоріжжя оновлюють дорожню розмітку

29.08.2018 11:41

На початку вересня в установах освіти стартують заняття. До початку нового навчального року дорожники оновлюють розмітку, зокрема, пішохідні переходи. Сьогодні підрядна організація виконує роботи по вул. Демократичній в Заводському районі.

Дорожня розмітка в усіх районах міста оновлюється раз на рік. Згідно комплексної міської програми благоустрою, у Заводському районі розмітку буде нанесено на 47 км доріг та 2 400 кв. м пішохідних переходів, стоп-ліній тощо. 

Як розповів голова районної адміністрації по Заводському району Андрій Баєв, на сьогоднішній день виконано більше 50 % від запланованого обсягу. Особлива увага приділена ділянкам доріг та пішохідним переходам біля навчальних закладів. На цих ділянках розмітка виконана в повному обсязі.

– Підрядна організація «Символ» виграла тендер на оновлення розмітки на дорогах у Заводському районі. Особлива увага приділяється оновленню розмітки на центральних магістралях району, де є великий потік пішоходів. Далі – планова робота на основних вулицях – на в’їзді зі сторони траси Харків-Сімферополь, вул. Південне Шосе, вул. Діагональній, вул. Демократичній тощо, – зазначив Андрій Баєв.

Роботи планується завершити до першого жовтня.