КП «Запоріжміськсвітло» будує системи зовнішнього освітлення у приватному секторі

29.08.2018 15:53

Сьогодні фахівці КП «Запоріжміськсвітло» працюють у провулку Кубинський, що на Верхній Хортиці. Тут вони почали монтаж ліній зовнішнього освітлення. В ході проведення робіт буде встановлено 15 світильників, прокладено 600 м проводу.

Як розповів начальник Дніпровської ділянки КП «Запоріжміськсвітло» Володимир Замула, в роботі використовуються якісні та енергозберігаючі матеріали.

- Згідно міської програми основну увагу приділяємо освітленню вулиць приватного сектора. На даному об'єкті останні роки освітлення взагалі не було. Ми ведемо нове будівництво. Встановлюємо світлодіодні світильники, які є якісними і надійними в експлуатації, дають економію до 50%. Після даної модернізації також будуть знижені витрати на обслуговування мереж. Потужність світильників 50 Вт, термін їх гарантії до 15 років без витрат на обслуговування, - розповів Володимир Замула.

До 31 серпня фахівці КП «Міськсвітло» завершать монтаж ліній зовнішнього освітлення у провулку Кубинський і розпочнуть установку освітлення на вул. Цілинній.