Бібліотеки запрошують юних запоріжців відвідати заходи до Дня знань

31.08.2018 10:25

Щороку працівники запорізьких бібліотек проводять для юних читачів цікаві заходи до Дня знань.

Цього року бібліотеки запрошують дітей відвідати такі заходи:

1 вересня упродовж дня у бібліотеці «сімейного читання» №5 (вул.Історична,45, Заводський район) відбуватимуться інтелектуально - пізнавальна програма «Вчися! Дізнавайся! Дивуйся!», вікторина-змагання «Битва розумів», перегляд мультфільму про школу.

3 вересня відбудеться низка заходів у бібліотеках Олександрівського, Комунарського, Хортицького та Дніпровського районів.

У Центральній бібліотеці для дітей (вул.Олександрівська,51, Олександрівський район) відбудеться бібліотечна година «Багатолика Європа». Початок о 07:50.

У бібліотеці для дітей №3 (вул.Новкузнецька,4, Комунарський район) пройде квест-гра «Я люблю Україну». Початок о 9:30.

У бібліотеці для дітей №4 (вул. Запорозького козацтва,17-а, Хортицький район) відбудеться урок-подорож «Я люблю свою країну». Початок о 14:00.

У бібліотеці для дітей №5 (вул. Сергія Синенка,39, Дніпровський район) пройде інтелектуально-пізнавальна гра «Україна - європейська держава». Початок о 14:00.

Упродовж тижня в усіх бібліотеках працюватимуть виставкові експозиції «Вересневої пори всі ми стали школярі», «Добрий день, школо!», «Ех, ця школа...», де буде представлені література та періодичні видання на допомогу навчанню і цікавому дозвіллю.