У Комунарському районі Запоріжжя привітали підприємців з професійним святом

31.08.2018 12:51

В районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району відбулись урочистості, присвячені Дню підприємця. У заході взяли участь приватні підприємці, які працюють у сфері послуг, торгівлі, ресторанного бізнесу.

З професійним святом підприємців привітав голова районної адміністрації Олександр Кузьмін.

- Ви у скрутних умовах зуміли досягти успіхів у власній справі, тому що поєднували блискучі здібності з наполегливою працею. Бажаю вам не втрачати впевненості у власних силах, не боятися йти на ризик і вірити в успіх. Завдяки вам наповнюється місцевий бюджет, економічно розвивається район, - сказав Олександр Кузьмін.

В ході урочистого заходу 5 кращих підприємців району були нагороджені Грамотами районної адміністрації за сприяння соціально-економічному розвитку району.

Для довідки.

У районі працює 1348 об’єктів сфери обслуговування населення, з них 536 об’єктів торгівлі, 150 - ресторанного господарства, 348 об’єктів з надання послуг населенню, 71 - аптека та 344 – тимчасові споруди.

У І півріччі 2018 року в районі відкрито 34 нових об’єкти, з них 14 магазинів, 1 гуртова база, 8 закладів ресторанного господарства, 9 об’єктів з надання послуг, 2 аптеки, створено 77 робочих місць.

На ринках району можуть здійснювати торгівлю 5150 осіб. На кожному ринку виділено спеціалізовані зони та надано додаткові торговельні місця для реалізації сільськогосподарської продукції дачниками.