Вже завтра на запоріжців чекає грандіозний етно-фестиваль «Khortytsia Freedom»

31.08.2018 13:25

1-2 вересня у парку Металургів імені В. Сацького відбудеться грандіозний фестиваль музичної свободи «Khortytsia Freedom». 22 відомих музичних гурти, фуд-корти від резидентів фестивалю вуличної їжі «Пикник на Радуге», дитячі зони та прогулянки містом з Романом Акбашем – це та багато іншого чекають на запоріжців та гостей міста у перші дні вересня.

Дібратись до місця проведення фестивалю можна як на громадському транспорті, так і на власному автомобілі. Аби у гостей фестивалю не було незручностей з приводу роботи громадського транспорту ввечері, робота міських маршрутів буде продовжена до першої години ночі. Після закінчення заходу громадський транспорт, який проходить по пр. Соборному та вул. Перемоги, буде сконцентровано на зупинці «пл. Запорізька»; в напрямку Хортицького району – на зупинці «пр. Металургів».

На фестивалі «Khortytsia Freedom» буде обладнана зона фуд-кортів, яка буде представлена найкращими ресторанами Запоріжжя, Дніпра, Харкова та інших міст України. Окрім самої зони будуть зручні столики, за якими можна з комфортом розташуватися. Крім того, можна буде влаштувати пікнік на зеленій зоні перед Палацом дитячої та юнацької творчості.

Для дітей буде облаштована яскрава дитяча зона з аніматорами, каруселями та майстер-класами.

Помилуватись краєвидами та зробити фото на фоні Дніпра кожен відвідувач зможе з оглядового майданчику за Палацом дитячої та юнацької творчості. Звідси відкривається чарівний краєвид на Дніпро, ДніпроГЕС та Хортицю. Дізнатись більше про історію Запоріжжя гості «Khortytsia Freedom» зможуть під час захоплюючих екскурсій з Романом Акбашем.

Фестиваль «Khortytsia Freedom» відбудеться 1-2 вересня у парку імені В. Сацького. Початок роботи розважальних локацій – о 12:00. Концертна програма розпочнеться о 17:00. Вхід безкоштовний.