У Запоріжжі привітали підприємців з професійним святом

31.08.2018 16:00

У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Напередодні професійного свята в міськвиконкомі відбулися урочистості, під час яких вшанували кращих представників цієї сфери.

Зі святом учасників зустрічі привітав заступник міського голови Валерій Еделєв. Він зазначив, що, незважаючи на складні економічні умови, малий і середній бізнес в Запоріжжі продовжує розвиватися.

- У нашому суспільстві робота людей, які займаються підприємництвом, дуже значима і почесна. Більше половини доходів до бюджету - це податки, які платять малі і середні підприємства. Підприємці не тільки роблять свій внесок в міський бюджет, а й створюють робочі місця. Підприємці завжди на рубежі, вони завжди в авангарді, кожен день думають про те, як вибудувати свій бізнес, щоб він не стояв на місці, а розвивався. Це особливі люди з особливим складом розуму і особливим складом характеру, - зазначив Валерій Еделєв.

За особистий внесок у розвиток підприємництва Запоріжжя, активну громадянську позицію, участь у благодійних заходах, створення нових робочих місць кращі представники малого та середнього бізнесу були нагороджені листами Подяки виконавчого комітету Запорізької міської ради.