У Запоріжжі фестиваль Zobi Fest зібрав молодь з усієї України

03.09.2018 13:25

У Запоріжжі в четвертий раз відбувся триденний молодіжний фестиваль Zobi Fest, організований на території дитячого оздоровчого центру «Супутник». Захід створено за підтримки міської влади для молоді, яка зробила добрі справи. У цьому році - рекордна кількість учасників: близько 600 людей.

Фестиваль Zobi Fest починався, як загальноміський захід. Однак з кожним роком бажаючих взяти участь ставало все більше. Тепер фестиваль вийшов на всеукраїнський рівень. Серед учасників не лише запоріжці, а й представники Харкова, Дніпра, Києва та інших українських міст.

Взяти участь у фестивалі міг кожен представник молоді віком від 18 до 35 років. Для цього потрібно було зробити соціально значущу добру справу протягом року. Фото або відео підтвердження відправляли в організаційний комітет фестивалю, де розглядали кожну кандидатуру.

Захід проводиться за кошти міського бюджету. У цьому році на ці цілі виділено півмільйони гривень. Також підтримку проекту надав комбінат «Запоріжсталь».

- Фестиваль проводиться для того, щоб спонукати молодь робити хороші справи - за добру справу у людей є можливість добре відпочити. В цьому році ми вийшли за рамки - до нас приїжджають гості з 10 міст, це говорить про те, що за ці роки нам вдалося створити фестиваль, про який говорять за межами міста. Ми готові продовжувати це успішне починання, продовжувати його масштабувати, щоб виходити на нові рівні. Всіх ще раз закликаю - робити корисні справи для міста, розвиватися, і тоді обов'язково наше місто буде найкращим, у нас буде найкраща молодь і тоді будемо спільними зусиллями робити цікаві, масштабні заходи, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

В цьому році триденний фестиваль Zobi Fest проходив з 31 серпня по 2 вересня. Протягом цього часу молодь відпочивала, брала участь в майстер-класах, спортивних та інтелектуальних іграх, вечірках і квестах. Проживання, участь у всіх заходах для молоді було абсолютно безкоштовним.