Запорізьких підприємців запрошують взяти участь в проекті «ЕКОtransformation-2018»

04.09.2018 11:30

Триває прийом заявок на участь у проекті «ЕКОtransformation-2018». Представників запорізького бізнесу запрошують долучитись до проекту та поділитись власним досвідом у впровадженні «зелених» технологій.

«ECOtransformation-2018» — проект-відзнака, яка буде вручатися прогресивним підприємствам за досягнення у збереженні навколишнього середовища за результатами року. Кращі українські та західні компанії зможуть, популяризуючи збереження довкілля та керуючи іміджем, у рамках проекту розповісти про свій досвід і отримані результати. Проект проводиться за інформаційної підтримки Міністерства екології і природних ресурсів, Міністерства сім’ї, молоді та спорту, Держенергоефективності, Держводагенції та ін.

Організатори прагнуть створити додаткові стимули підприємствам у підвищенні конкурентоздатності і якості екологічно безпечних товарів і послуг, сприяти обміну досвідом в області створення екологічних товарів і послуг, а також впровадженню екологічно безпечних технологій в виробництво, бізнес та повсякденне життя

Лауреатам Проекту «ЕКОtransformation-2018» наприкінці року буде вручено професійні відзнаки в номінаціях: «ЕКОtransformation: Agroindustrial Complex, «ЕКОtransformation: екологічна модернізація виробництва»,«ЕКОtransformation : Сhemical industry», «ЕКОtransformation : Construction industry», «ЕКОtransformation: лідер зеленої модернізації», «ЕКОtransformation: транспорт», «ЕКОtransformation: Hospitality industry», «ЕКОtransformation: Energy industry», «ЕКОtransformation: Food industry», «ЕКОtransformation: комунальна сфера», «ЕКОtransformation: альтернативна енергетика», «ЕКОtransformation: лідер енергоефективності», «ЕКОtransformation: КСВ», «ЕКОtransformation: Green office», «ЕКОtransformation: краща екологічна консалтингова компанія», «ЕКОtransformation: кращий бьюті виробник», «ЕКОtransformation: зелені фінанси», «ЕКОtransformation: екостартап»

Щоб долучитися до проекту, необхідно подати заявку на електронну адресу: eco-magazine@ukr.net, стисло описати досягнення у сфері еко та вказати свої контакти. Зразок заявки та детальна інформація про проект за посиланням: http://media-pro.com.ua/ecoaward та за телефонами: 044-507-2227, 044-568-5138.