Новий міський проект «Мрії обов’язково здійсняться!» стартував

02.08.2017 16:36

30 липня стартував новий міський проект «Мрії обов’язково здійсняться!».

У рамках цього проекту на площі Маяковського відбувся перший захід - святкування Міжнародного Дня Дружби.

Проект започатковано з метою активізації дозвілля мешканців міста, додаткового запровадження інноваційних форм проведення міських заходів на відкритих майданчиках міста (акцій, флешмобів тощо), залучення великої кількості городян до інтерактиву.

Заходи у рамках проекту будуть проводитися з липня 2017 по червень 2018 один раз на місяць на пл. Маяковського. Організатори - управління культури департаменту культури і туризму Запорізької міської ради, міський центр народної творчості «Народний дім», комунальні заклади культури.

30 липня на площі Маяковського відбулась цікава та різноманітна розважальна програма для дітей та дорослих. Розпочалося свято захопливою конкурсно-ігровою програмою, яку підготували колективи палаців культури «Хортицький» та «Заводський». Найактивніші учасники отримали солодкі призи. Яскраве шоу мильних бульбашок від креативної команди АРТ група «Імпровізація» сподобалось і дорослим і юним глядачам. Найбільшим сюрпризом для учасників та гостей свята став феєричний флешмоб - запальний хоровод дружби, у фіналі якого учасники та гості із модулів-пазлів склали популярний символ «Смайлик».

Яскравим завершенням заходу стала концертна програма. Солісти народної творчої студії «Art-Style» палацу культури «Орбіта» (керівник Любов Чепіжко) - Дмитро Єременко (фіналіст телевізійних проектів «Голос країни» та «Співай як зірка»), Антон Якубовський (фіналіст телевізійного проекту «Голос країни»), Герман Романченко (фіналіст престижного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Червона рута») та юні виконавці студії представили слухачам популярні українські та європейські хіти.