У Запоріжжі відбудеться IV Всеукраїнський фестиваль домашньої консервації

10.09.2018 11:38

11 вересня об 11:00 у приміщенні Туристичного інформаційного центру міста Запоріжжя (пр. Соборний, 151) відбудеться прес-конференція з приводу проведення IV Всеукраїнського фестивалю домашньої консервації, на якій обговорять особливості проведення фестивалю та його програму. 
До участі у прес-конференції  запрошуються представники ЗМІ. 

Фестиваль домашньої консервації відбудеться на площі Маяковського 15-16 вересня (з 10:00 до 18:00). На обидва дні фестивалю площа Маяковського перетвориться на місце концерту та ярмарку, сповниться унікальним духом фестивалю консервації. Площа розділиться на декілька зон – фуд-зону, фото-зону, зону дегустацій, майстерів-класів, конкурсів.
У фестивалі візьмуть участь учасники з Запоріжжя, Києва, Харкова, Дніпра, Херсона, Тернополя, Полтави, Мелітополя, Токмака та фермери із Запорізької області.
Кожен охочий зможе придбати на фестивалі крафтові смаколики, чаї, еко-чіпси, мед та крем-мед, авторські сири, олії, цукати та пастилу, соуси, спеції та приправи, вироби народних майстрів та багато іншого.

Головна мета фестивалю – соціальна. Організатори збирають консервацію на благодійні потреби. Більше інформації про фестиваль можна дізнатись на сторінці у соцмережі.